holistische kijk naar binnen

 

Wat is dat Holistisch ? En hoe werk je dan op deze verschillende lagen? Hoe belangrijk is adem, beweging, voeding. Welke aspecten staan je in de weg om vrijer te worden ? Te leven waar je blij van wordt. ?

Waar maak je ruimte en doorbreek je foute patronen ? Waar sta jezelf, in je eigen kracht, of beweeg je nog te veel naar behoeven van andere ?

Deze en nog veel meer thema's ga ik omschrijven en ter ondersteunen aanbieden, die je gewoon op je eigen moment kunt inzetten. Gevoed met veel inzichten, tips en oefeningen. 

Alles wat ik eigen heb gemaakt, zelf heb doorleeft en onderzocht, heb ik gebundeld voor jouw. Ik leef zelf Holistisch.  En al mijn ervaringen en doorleving zullen spreken, recht uit het leven, recht uit het hart, recht uit werkelijke ervaring. Als doel een gelukkiger leven voor wie dat wenselijk is.

In deze vrije pdf"s kun je kennis maken met wat ik doe, en wat ik graag met je wil delen. Omdat ik geloof dat de mens ZELF tot zoveel in staat is.

Je kunt de pdf gratis downloaden, en je bent vrij een donatie te schenken. Ook dat is erg welkom.  

NL96RABO0188213732 tnv  M. appelhof

 

In liefde voor jou gemaakt, hopelijk mag het je ondersteunen. En natuurlijk deel het, of tip iemand die er mogelijk wat aan heeft. Zo helpen we elkaar verder....

De pdf Welkom is een introductie, waarin ik uitleg wat ik zal beschrijven. 

Na verwachting zullen er 5 delen komen, waarin ik steeds verdieping zal aanbrengen. Deel 1 nu beschikbaar.

 

Harte groet, Mirjam

 

 

Deel 1
PDF – 2,8 MB 290 downloads
Welkom 3
PDF – 3,2 MB 232 downloads