Als kind was ik al erg gevoelig en het was moeilijk voor me een plek te voelen hier op aarde. Ik had het gevoel dat ik alles net andersom beleefde. Mijn hechting hier op aarde was zoveel anders dan wat ik om me heen zag. Als kind stond ik al erg open voor andere dimensies maar kon hier niet bewust mee werken. Later is dat bij me terug gekeerd en het ontwikkeld zich nog steeds. Ik heb altijd een drive gevoeld en me bewogen in het ontwikkelen van bewustzijn, vrijheid en onafhankelijkheid. De kracht van zelfheling. En de ruimte vrij maken om terug te kunnen keren naar je authentieke oorsprong. Voor mij is dat in het moment aanwezig kunnen zijn. 

Een mooie diepe reis heb ik bewandeld. Dankbaar voor alles wat me heeft doen groeien. Omarmt wat voorbij mocht komen. Leren zijn met de ervaringen die op mijn weg verschenen.  Al mijn persoonlijke processen diep aangekeken en doorleeft. Me autonoom ontwikkeld in de kunst en verdiept in verschillende stromingen zoals Eckart Tolle. Mijn beeldend werk zijn vertalingen van mijn ziel. Voor mij komt alles uit dezelfde stroom. Het is aanwezig zijn in die stroom, en in overgave ermee zijn. 

Heb de opleiding tot Shiatsu therapeut afgerond en me ontwikkelt in andere energiestromen en ademhalingstechnieken. Al sinds mijn jonge leeftijd heb ik aanspraak gemaakt op mijn eigen helend vermogen. Ik geloof heilig dat we zoveel zelf kunnen genezen. En dat we van nature heel goed weten wat goed is voor ons. Maar daarvoor moeten we terug  leren keren naar onze essentie. Samen werken met je lichaam. En duidelijk te krijgen waar je teveel energie weggeeft.

 

Ik geloof in het moment waaruit je kunt manifesteren. Bewust te worden van je valkuilen en vastgezette overtuigingen die weer vrij mogen komen en deze via tools bewustzijn om te zetten naar levenskracht. Door middel van je energie anders te kunnen richten. En in het moment meer aanwezig te zijn, dus bewust er mee zijn. Dat vraagt aandacht en liefde voor jezelf. Keuzes durven maken. Je oude patroon los te laten en je te durven verwonderen op de magie erachter.

Via mijn kunst, beeldend werk en shiatsu opleiding en al mijn levenservaring, burn-out en keuzes die ik heb gemaakt heb ik mogen ontdekken dat daar de kracht ligt om mijn missie naar buiten te kunnen gaan uitdragen. Ik heb mezelf "geheeld "en ben door zeer diepe ervaringen gegaan.

Energetisch werken maar ook creatief. De weg mee voor te bereiden.... Via mijn helend vermogen mag ik aanraken. 

 

Mijn beeldend werk kun je kopen in mijn hartshopje. Nog elke dag creëer ik volop, daar zit mijn stroom.