energetisch werk / bewustzijn

Omdat ik holistisch werk dus alle lagen meeneem in het proces is het fijn eerst een intake samen te doen. In kaart brengen waar ik je kan ondersteunen om je terug te laten bewegen naar jouw eigen kracht. Ik geloof in je innerlijke wijsheid. Dat jijzelf  de antwoorden weet en erop durft te vertrouwen. Vaak nemen we nog de waardes van andere over, maar wat niet passend is gaat scheuren binnen in jou. Daar kan een nieuw bewustzijn opkomen door het bewust te maken. Dat vraagt aandacht en de keuze te maken hiermee aan de slag te gaan.   Soms draaien we rond en herhalen we dat wat we kennen en komen we niet verder. Dan is het fijn dat er met je meegekeken word. We kijken samen waar de grootste valkuilen zitten en zetten het om. Actief ermee aan de slag. Zonder actieve inzet geen verandering. We onderzoeken jouw werkelijke waardes in het leven en of jij je daar voldoende op kunt richten, en waar we mogelijk ruimte kunnen maken deze te gaan integreren. Je creëert je eigen realiteit. 

Kosten intake € 45,00

 

Na een intake weten we waar we aan kunnen werken. En gaan heel doelbewust aan de gang. We werken met ademtechnieken, affirmaties, meditaties lichaamswerk en energie. We verruimen het bewustzijn en "breken "daarmee de oude overtuigingen af. 

Je krijgt na een behandeling altijd tools mee om verder thuis aan de slag te gaan en vertrouwd te raken met je eigen helend vermogen en jouw eigen wijsheid. Ik maak gebruik van verschillende technieken maar ook eigen gecombineerde technieken. 

Je gaat beter contact maken met je werkelijke essentie en vertrouwen krijgen in je lichaam en je voelen. Je gedachtes anders richten zodat jij jouw levensgeluk kunt vergroten en uit je hart kunt gaan leven 

" Ik bereid met al mijn liefde graag de weg met je mee voor , maar jouw inzet en jouw toewijding naar jezelf zal het resultaat geven, en jouw liefde openen " 

Behandeling :50,00 p.u.

 

Energetische massages / aanraking

Vaak ben je je niet bewust van de spanning die je vasthoud, waardoor je energie niet vrij kan stromen. Er kunnen blokkades optreden en klachten ontstaan. Ik breng je terug naar je lichaamsbewustzijn en het voelen. We gaan via ademhaling, oefeningen en aanraking opnieuw de verbinding maken met jouw lichaam. Door te ontspannen en aanwezig te zijn gaat het vanzelf stromen en kan vastgezette energie weer vrij gaan stromen. Emoties komen vrij. Zonder oordeel ontvangen we ze, en zetten ze in het liefdevolle licht als doel jouw vrij te maken.

Je hart te openen en je levensenergie vrij te maken...

 

Kosten behandeling : € 65,= voor anderhalf uur.

Je krijgt tools voor zelfheling zodat je thuis ook aan je ontspanning kunt werken. Hoe meer aandacht je eraan geeft, hoe efficiënter.

Bij afname van 5 behandelingen €325,=

 

 

 

 

 

 

 

schaduwkant

Wat is dat ? Je schaduwkant ? Delen die nog zichtbaar mogen worden en die zonder oordeel naar buiten mogen treden. In het moment zonder jezelf daaraan te verbinden. Bewust worden van wat zich nog vast zet. Als een energie die vrij mag komen en doorvoeld. We onderzoeken dit en transformeren het naar het licht.

Lees meer »

kracht van de adem

Negen van de tien mensen zijn zich niet bewust van hun ademen. Waardoor er een hooggespannen adem kan ontstaan, kortademig, hyperventilatie etc.

Lees meer »