Hartwerk

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 11:50

Welkom op deze eerste dag.

Een mooie uitdaging voor als doel wat hartensprankels te brengen, wat vreugde, en alle andere emoties want juist in volledigheid er te mogen zijn en ontvangen te worden zit voor mij de liefde van het zijn. Als doel ons hart te openen om de wereld te vervullen met meer licht en liefde.

Dat de tijd waarin we hier zijn we ons mogen vervullen met liefde en vrijheid en dat we in waarheid naar onszelf en de wereld kunnen zijn.

Ja dat we durven voelen, want het denken controleert en dat we grenzen mogen trekken daar waar het niet meer goed voelt, dat we kunnen zien waar we energie weggeven en waar we blokkades vasthouden, die zich in het lichaam gaan vertalen. Vastgezette energie die vrij wil zijn, die zich laat onderdrukken door angst of gewoonte vertaald zich onherroepelijk naar klachten.

Die energie mag vrij, want dat ben je allemaal niet. Het is allemaal gevormd en geconditioneerd en vaak met een oordeel naar een ander en jezelf. Hoe meer overtuiging je hebt hoe meer het zich zal controleren en jij jezelf daarmee zal identificeren

De komende tijd ga ik delen over alles wat ik eigen heb gemaakt, hoe ik energetisch werk, waar ik in geloof, waar mijn hart blij van word en waar ik telkens weer terug keer naar mijn eigen kracht omdat dat de enige waarheid is die telt. En door het deelbaar te maken, zichtbaarheid te geven en uit te dragen hoop ik andere te inspireren om hun eigen waarheid en stroom te ontdekken en een leven naar je hart te kunnen vinden. Ik nodig je uit de komende tijd met een open hart te ervaren, grenzen te verleggen, energie te geven aan je eigen "genezingsproces"en te beseffen dat de energie die jij daaraan geeft het zich zal terug vertalen naar geluk en vrijheid en liefde.

Laten we er een mooie hartenreis van maken.   

 

Oefening : Kun je deze dagen eens stilstaan en gaan onderzoeken waar jij nog heel veel energie verliest die je zou kunnen inzetten voor jezelf ?

Schrijf dit op en vraag eens aan jezelf of je bereid bent hier ruimte in te maken. Wat kan je laten liggen ? Waar zou je meer aandacht aan willen geven ? Wat is belangrijk voor je maar doe je niet ? En waarom doe je dit niet ? Uit verwachting ? Schuld gevoel ? Rol vervullen ?

Ben zo eerlijk mogelijk naar jezelf. Het doel is ruimte te maken waar je blij van word en daar je op te gaan richten de komende tijd.

Als je wilt delen heel graag en welkom.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.