zelfliefde

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 11:24

Wat zou het mooi zijn als we zouden leren om zelfliefde op de eerste plaats te zetten. Dat je leert lief te hebben met al wat is, en daar geen 

Het blijft een lastig ding. Zelfliefde, zelfrealisatie. Verbinding maken met je hart. Want daar begint de stroom van de creatie, daar ligt een verstilde waarheid besloten die niets verlangt, niets hoeft, niet wijst niets van een ander nodig heeft. Daar word begrepen dat we allemaal gelijk zijn, daar heerst geen status, geen hechting, geen vervulling. Daar hoeven we niet te zoeken naar hele systemen waarom we zo zijn geworden, daar zijn geen rollen hoe ze moesten gevuld worden, daar zit geen waarheid op. In de taal van het hart is het stil en zo vervult, daar is de eeuwige stroom, de vrije liefde, gedachtenloos. Daar kunnen we  landen in het zijn. 

Probeer vandaag maar eens lekker te ademen in je hartstreek, en deze helemaal te vervullen met verse schone energie. Als je inademt haal je via je hartstreek adem en in de uitademing verplaats je je adem in ontspanning door je hartstreek heen. Best kans dat er emoties los komen mocht je er volledig in ademen maar zie het als een cadeau aan jezelf. Het wil gevoeld worden en vrij bewegen. Dus weer een beetje meer vrij. Vertrouw dat emoties enkel losse energieeen zijn. Dat ze komen en gaan. Door er geen weerstand op te zetten krijgt het de ruimte. Laat je gedachtes erover gewoon lekker los en blijf aanwezig bij je lichaam. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.