adem is leven

Gepubliceerd op 29 juni 2021 om 10:33

Ik kan eigenlijk niet vaak genoeg de kracht adem benadrukken.

Misschien dat je daar je gedachtens bij hebt van : adem, daar hoeven we toch niets voor te doen? Dat gaat toch gewoon van zelf ? Maar we leren vaak af hoe we juist moeten ademhalen om volledig gebruik van de capaciteit te maken. We gaan vaak van een lage ademhaling naar een borstademhaling door het haastige leven wat we leiden. We houden dus een hoop spanning onbewust vast in ons lichaam. Door niet in contact te staan met je voelen zul je vaak dus ook vast komen te zitten in je ademhalen. De diepte van het inhaleren, dus de inname van leven, van levensenergie, van prana helpt je opgebouwde spanning te laten gaan. 

Ik werk zelf heel veel met Wim Hof maar bij ook  met de quantum light breath. Het is een intensieve ademmeditatie die jou op verschillende levels ondersteunt los te laten. Door het snelle ademen en de intense muziek erbij kom je heel diep in contact met oude emoties die vrij gelaten mogen worden. Door deze vrij te laten ontstaat er heling en een vrijere stroom om je levensenergie toe te laten en in je kracht te gaan staan. Het zet je in het moment. En in verruimde staat van bewustzijn. Er ontstaat een diepe verbinding met de universele intelligentie.

Tevens door zo diep te ademen ruimt het gifstoffen op, breek je door al je denkpatronen heen. Ons denken is namelijk onze eigen creatie, en als we onze houding ten opzichte van ons denken veranderen verandert het denken dus vanzelf, en onstaat er ruimte en onthechting.

Google maar eens op Quantum Light Breath, en op Jeru Kabbal, de grondlegger. Het is raadzaam eerst een cursus te volgen of in ieder geval zeker bekend zijn met deze ademtechniek.

Het is een bijzondere krachtige methode om diep in transformatie te komen en alles op te ruimen wat niet meer dient om in het NU je leven ten volste te mogen beleven.

Adem is leven. Gun jezelf het leven toe

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.