de kracht van het nu

Waarnemen : 

Naar binnen gaan is geen zoektocht. Het is waarnemen wat er op dat moment gebeurd. Het is met je bewustzijn aanwezig zijn in het moment.

Je kunt "problemen" namelijk nooit oplossen in hetzelfde niveau waarin het gecreëerd word. Het vraagt aandacht, een stilstaan bij, een herkennen van wat zich aandient. patronen die herhalen, projecties die terug keren.

En om te zetten. Het onderbewuste naar het bewuste te brengen.

Te gaan voelen wat JIJ nodig hebt en niet vanuit wenselijk gedrag.

Thuis komen bij je eigen authenticiteit en blokkades op te ruimen die je daarvan weghouden. Dingen die niet bij je passen kosten vaak heel veel energie. Zoals aangeleerde persoonlijkheden/ overtuigingen. Zolang als jij je blijft identificeren met je gedachten dan kun je denken dat jij dit bent. Je hebt duizenden gedachtes op een dag en het grootste gedeelte herhaald zich en zet je vast als conditionering. Je moet je hier bewust van worden.

Herken je je eigen patronen ? Daar waar de herhaling invalt ? Je een gedrag vertoont waar je eigenlijk helemaal niet blij mee bent of je het effect geeft wat juist niet wenselijk is ? Wil je dit samen onderzoeken of hier ondersteuning in ontvangen ?

Dan hoor ik dat graag van je....

( misschien vind je het fijn eens te luisteren naar de meditatie in contact zijn...)

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.