doen en doen

Gepubliceerd op 25 mei 2021 om 10:02

We moeten de verantwoordelijkheid voor onze eigen beleving welzijn en bewustzijn dragen,

Dat kan niemand anders doen. We kunnen aanreiken naar elkaar, suggesties bieden en ondersteunen en helpen energieën vrij te maken maar je zult zelf daar een keuze in moeten maken om tot beweging en groei te komen. Daarin moet je een overtuiging naar jezelf in wensen en een prioriteit in stellen om je eigen welzijn voorop te zetten. Dat ligt geheel binnen in jou, hoe jij die energie gebruikt en welke keuzes je daarin maakt

Vanmorgen ben ik begonnen met schrijven zoals ik gisteren beloofde. Ik stond om half 7 op, had amper mijn ogen open en ben gaan schrijven. Drie bladzijde vol. Het is een directe vertaling van wat je bezighoud. Een reflectie van binnenuit hoe je waarneemt. Het kan je enorm veel leren en laten zien. En je focus daarin ook helpen door het naar je bewustzijn te brengen. Van je onderbewuste naar je bewuste duurt een tijd, aandacht en liefde. Het moet zich gaan zetten in je systeem die gewend is aan zijn oude patronen. Maar deze nieuwe manifestaties worden ook eigen en behoren je toe en uiteindelijk wil je niet meer anders dan je bewustzijn verhogen en erin groeien. Thuis te komen in wie je werkelijk bent

 

Na het schrijven ben ik gaan wim hoffen en had hierin ook weer een diepere waarneming. Mijn gehoor en zicht werden enorm verscherpt en in de mediatie kwam er enorm veel licht vrij. Er verschenen universums aan licht en kleuren. Wonderlijk. Als ik er geen aandacht aan had gegeven had ik het niet waargenomen, en neem van me aan, en is zoveel meer te waarnemen.  Maar dat voor later. 

Wij slapen onder een glazen dak en ik ben gaan waarnemen wat ik zag en daagde mezelf uit er iets mee te doen. Gewoon zoals het kwam.

En dit kleine gedichtje popte op 

er drijft een wolk

in dichte neveligheid

met een snelheid 

alsof hij ervandoor wil gaan

De rest ademt rust

ligt kalm te wezen

wil de sluimering ruimte  geven

aan het zonnenzicht

Straal en adem vrij

zet je licht op 1000 watt

en schijn je levenskracht

in dit ontwakend ochtendlicht

 

Er zit een boodschap in. In dit gedicht. Wat haal jij eruit voor jezelf? En kun jij jezelf eens uitdagen om scheppend te vertalen. Er een expressie aan te geven in wat je waarneemt? Er is geen duidelijkere taal dan de taal van expressie. Je kunt jezelf daarin herkennen. Door te luisteren naar jou eigen taal en in waarheid zijn met was is. Ga eens zitten en neem iets heel erg bewust waar. En geef er een expressie aan. 

Ik hoop dat jij jezelf deze cadeautjes gaat geven en met een speelse open mind gewoon gaat beginnen. Niets komt vanzelf .Het is jou inzet en energie die een afspiegeling zijn van wat jij manifesteert en authentiek laat zijn. Het is jou zeggingskracht. In al zijn uniekheid.

 

                                                      

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.