volle maan

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 10:21

Vandaag een super maan, wat betekent dat haar kracht en energie veel voelbaarder is. 

Wat kan betekenen dat jou innerlijke wereld ook uitvergroot kan worden en alles wat nog gevoeld of doorvoeld mag worden zich laat horen. Energie die vast zit wil los, je ziel wil geheeld worden om vrij te mogen leven. Alles wat er op ligt aan beperking, overtuiging , schuld, moeten etc weerhoud je je potentie te leven. We zijn niet meer dan licht en liefde, en we willen terug naar deze essentie. Bewustzijn en voelen wie je bent worden bekrachtigd door je intenties uit te spreken, door te staan voor je eigen liefde en licht die je wil laten schijnen. In liefde zijn wil niet zeggen dat je geen emoties kent, of dat je je  grenzen niet mag trekken waar jij niet mee verbonden wilt zijn. Of waar je energie weggezogen word.

Zijn er patronen binnenin jou die je nog energie geeft maar het eigenlijk wil loslaten ? Hou je dingen vast waarvan je weet ze los te mogen laten maar door angst of overtuiging ze niet laat gaan en zo je stroom blokkeert ?

De energie die vandaag zo sterk voelbaar is is een mooi moment om werkelijk even naar binnen te gaan. Te luisteren wat jij jezelf te zeggen hebt. En dit moment te gebruiken om intenties voor jezelf mee te geven, Waar wil je aan werken? Wat mag je nog los laten en waar ligt jou verlangen en potentieel die je wilt leven.  Zet je intenties uit. Schrijf ze op als je dat prettiger vind, het gaat over de aandacht die jij eraan schenkt en h wil laten groeien. Schrijf eventueel versterkende affirmaties op als ondersteuning. Ze helpen heel sterk je onderbewuste aan te spreken.

Wij stoken vandaag het vuur, gaan in meditatie met onze intenties om ze in ons bewustzijn te bekrachtigen en dat we nog dieper mogen zakken naar dat wat de taal van het hart laat horen. Het is jou reflectie die zich laat spreken, het is jou liefde die je kunt laten voelen, het is jou licht die je kunt laten schijnen. Hoe bewuster je hiermee bent en het aandacht geeft en jou intenties gaat bekrachtigen hoe meer ze zullen spreken en zullen manifesteren. We zijn allemaal gelijk, een ieder met zijn eigen overtuigingen, vormsel, opvoeding, trauma's en conditionering. We moeten allemaal weer leren dit los te laten want alles van dat ben je niet. 

Als je zo kunt kijken, naar jezelf en een ander zul je jezelf terugzien en voelen dat we allemaal gelijk zijn .Laten we in liefde en licht elkaar blijven zien. En verantwoording dragen voor je eigen stukken die je mag aanschouwen en opruimen zonder ze te projecteren op andere waar ze niet horen.

Ik wens je een mooie volle maan toe en dat je intenties die jij jezelf gunt en wenst zich mogen laten spreken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.