Tis een feestje waard

Gepubliceerd op 9 juni 2021 om 14:25

Wat een fijnigheid, weer back on track met volle speed vooruit.

De afgelopen tijd was een rare tijd, voor vele van ons. Het heeft mij ook persoonlijk geraakt. Mijn bedrijf was net gestart en ik had er de volste vertrouwen in omdat ik al heel wat had neergezet. Maar Corona kwam en alles veel stil. En ik ook. Een soort van verlamming van wat nu. Geen inkomsten en wel kosten. Uit noodzaak nam ik een baantje maar de energie die het me koste brak op na 10 maanden. Ik werd ziek.

Het was een goede tijd om naar binnen te keren en te onderzoeken hoe het met me ging. Er is heel wat gepasseerd in mijn leven en elke uitdaging ga ik aan. Maar nu het zo stil werd werd het ook stiller in mij en openbaarde zich emoties die nog doorvoeld mochten worden. Ik kreeg een "kramp "op mijn hart en belande in het ziekenhuis ter controle. Het voelde dat ik nog dieper mocht gaan zakken in alles wat er nog voor lag. En mijn hart zich opnieuw dieper mocht gaan openen. Het was een belangrijk keerpunt en ik ging de weken daarna volop in het helen van mezelf. Ik hervatte alles weer intenser op, in adem, in meditatie, in bewustzijn en het aangeven van grenzen. Al 35 jaar ben ik bezig met bewustzijn en dat is ook altijd mij drive geweest om deze te vergroten en de kracht , mijn innerlijke leiderschap, te laten spreken. Al mijn kennis van zoveel doorleefd , doorvoeld, bewust gemaakt tot inzichten rechtsreeks vanuit het leven wat ik heb mogen beleven kwam samen in een totaal pakket. Ik kreeg een focus om uit te dragen. Inhoud aan mijn richting.

Ik kreeg een visioen in een meditatie over een sjamaan dat hij sprak ; het is tijd Mirjam, ga staan en dragen want je hebt zoveel te bieden. Ik kreeg andere visioenen die me mijn kracht aanspraken om te gaan manifesteren.

En daar ben ik nu : Mijn doel weer volledig gericht op mijn missie. Het stroomt en gaat vanzelf, het is het vertalen van alles wat ik heb eigen gemaakt, geheel autodidact door het leven in al zijn facetten te doorleven en voelen. Ik ben me aan het richten op een volledige cursus waarin ik andere ga ondersteunen op een holistische manier vanuit adem, meditatie, zelfheling en bewustzijn om hun leven in volledigheid vanuit eigen innerlijke leiderschap te gaan leven. Ik kan je zeggen: het word prachtig met heel veel waardevolle tools en inzichten. Wil je op de hoogte blijven van hoe het gaat en wanneer ik ga lanceren ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte van alle activiteiten die komen gaan

Ik ben blij, ontroerd en dankbaar dat de stroom weer vloeien mag en dat ik mijn missie weer kan gaan uitdragen.

Ik zeg proost op het leven en al zijn verwonderingen. Proost je mee ?

Laten we het leven leven........

 

   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.