waarnemen van energie

Gepubliceerd op 10 juni 2021 om 09:38

 als liefdevolle energie aan je lichaam. 

Alles is energie. Daar zijn we nu wel achter, en dat je met deze energie zeker kunt werken. Dat energie gaat stromen door een lichaam wat open staat te ontvangen. Door je lichaam lopen meridianen, waar de energie doorheen stroomt. We hebben 12 hoofdmeridianen die door ons lijf heen lopen. En die weer voeding geven aan de gekoppelde organen.( en verder want het is ook psyschisch gekoppeld ) De circulatie door deze banen is dus heel belangrijk. Zitten er blokkades op of ergens uitputtingen.Of een teveel en is oververhit. Ik werk er zelf heel veel mee. Jaren geleden deed ik de opleiding Shiatsu Therapeut ( 4 jaar ) maar mijn beeldend werk ontstond 11 jaar geleden geheel organisch en vroeg mijn aandacht volledig. Maar ik ben altijd bezig geweest met de kracht ervan en ingezet. En ik keer er weer helemaal naar terug om er naar buiten mee te gaan werken. Het zal een cursus worden die ik aan het ontwikkelen ben.En live eventen door te gaan oefenen samen. Of misschien wil je wel eens een behandeling. 

Ik ga je meenemen op reis en leer je energie waarnemen, begeleid ik je door de punten van de meridianen heen. Want waarnemen van energie, lukt je dat ? Kun je voelen wat er beweegt binnen in jou. Zit je nog wel eens in meditatie om te ervaren wat je voelt, geheel aanwezig? Kun je ontdekken waar bij jou teveel aan energie zit ( veel boosheid bv) . 

Energie waarnemen is aanwezig zijn en wakker. Contact maken met je lichaam, de hele dag gaan er allerlei sensaties door je lijf heen en bouw je spanning onbewust op. Deze moet je ook echt releasen anders belanden ze in je systeem met alle gevolgen van dien. 

Zou je vandaag weer eens aandacht willen nemen voor je lichaam, in volledige aaandacht en er echt even voor kiezen om daar stil in te zijn? Creeer een fijne plek waar je ongestoord kunt zijn. Geen afleiding, geen telefoon, niets.

En gaan zitten en alles gewoon laten zijn wat er is. Aanwezig zijn in de waarneming. Laat je gedachtes gewoon komen maar besteed er geen aandacht aan. Keer steeds terug naar het voelen en contact maen met je lichaam.En als je dat moeilijk vind focus je dan op een speciaaal livchaamsdeel waar je jou aandacht op richt.En schrijf na deze stilte meditatie nu eens op wat je hebt waargenomen. Wat kon je ervaren en bewust waarnemen!!

Ik wens je een mooie reis naar binnen..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.