adem

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 10:30

Alles is energie

Wij bestaan uit energie. En hoe vrijer je stroom, de energie als motor voor je lichaam, hoe vrijer je jezelf zult voelen. Logisch toch ? Hoe meer jij vast houd, hoe meer jij je zukt richten  op dingen die kosten en je  niets tot weinig geven  dan ben je bezig met verlies. Het gaat in je lichaam zitten, kan allerlei klachten veroorzaken tot totale uitputting toe. We moeten ons dus bewust zijn van hoe ga jij met je energie om en dat vraagt bewustzijn en aandacht. Het gaat niet anders. Je kunt je systeem niet herkennen zonder het te voelen. De aandacht moet verlegt worden van het hoofd naar het lichaam. Door er in aandacht mee te zijn kun je voelen waar je pijn hebt of stagneert en door daar met energie mee te werken kun je het vrij maken. Door deze energie vrij te maken en alle blokkades dus op te ruimen kom je op je ziel uit zonder belasting. Je ziel is licht, heeft geen vorm of allerlei overtuigingen. Die is vrij, Daar willen we naar terug. Daar zit de liefde en de vrijheid....

Het vraagt  je een keuze  te maken naar jezelf. Want het is hartwerk om oude systemen af te breken en ze in het licht te zetten. Eigenlijk hoeven we niets meer te doen dan te voelen. En waar je voelt dat er een blokkade zit deze uit te nodigen vrij te komen. Adem hierin is zo belangrijk. Met inademen haal je de nieuwe energie binnen, met de uitademing laat je los in ontspanning. Veel mensen vergeten uit te ademen en houden dus heel veel vast. Bewegen te weinig en voeden zich met ongezonde voeding. Alles heeft met elkaar te maken hoe jij in je lijf zit en hoe jij jou motor kan laten draaien. Dus een mooi cadeau aan jezelf om in liedevolle aandacht te zijn naar je lichaam zodat je je heel wat fitter voelt.

Ik deel een ademhalingsoefening  met je :

Ga lekker comfortabel zitten of liggen. Leg je handen op je buik en haal adem in door je neus. Probeer zo laag mogelijk in je buik te ademen. Je buik word bol. Zet uit.

In de uitademing laat je los en ontspan je. Adem langer uit dan dat je inademt. Oefen hier maar eens mee. Na een tijdje zul je veel meer ontspanning ervaren.. Check dit een paar keer per dag. Haal je nog goed adem maar vooral adem je goed uit en kan je daar in ontspannen..

Ik wens je veel ontspanning toe 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.